Достойна поваги. Янга - найкраща поліцейська собака України і учасник АТО


Знайомтесь, це - Янга, співробітник Національної поліції України.


Східноєвропейська вівчарка Янга спеціалізується на пошуку наркотичних речовин. За роки служби розкрила кілька злочинів, повідомляє центр комунікації поліції Києва.

А у березні 2017 року Янга цілий місяць несла службу у зоні проведення антитерористичної операції.


Нещодавно на виставці, організованій Кінологічним Клубом України, Янга була визнана найкращою експертами міжнародної категорії із Німеччини, Молдови, Польщі та України.

Ще дві німецькі вівчарки з поліції України вибороли друге та третє місця у своєму класі: Джон , який займається розшуковою діяльністю, і Панте , який спеціалізується на антитерористичній загрозі.


Кінологічний центр Головного управління Національної поліції в місті Києві є базовим підрозділом щодо утримання, збереження та використання службових собак в оперативно-розшукових заходах. На цей час у підрозділі знаходиться 69 службових собак.

Поліцейські кінологи із вихованцями виїжджають у складі слідчо-оперативних груп, несуть службу з охорони громадського порядку й публічної безпеки у місцях масового скупчення людей, допомагають у розшуку та затриманню злочинців по запахових слідах, шукають наркотичні речовини, вогнепальну зброю та вибухові пристрої.





Загрузка...